Per Mertesacker håber at Arsenal kan vinde kampen på Old Trafford.

Af: Lasse D. Drescher

 

Arsenal spilleren Per Mertesacker håber at Arsenal kan fjerne Champions League-tankerne for en stund, og tænke på søndagens kamp på Old Trafford imod Manchester United.

Det er dette resultatet Per Mertesacker håber kan gentage sig..  (Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images)

Det er dette resultatet Per Mertesacker håber kan gentage sig.. (Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

The Gunners vandt det første opgør mod United hjemme på Emirates, med cifrene 3-0. Søndagens opgør finder sted på Old Trafford, men Per Mertesacker mener ikke at det hjælper Manchester United at de spiller på hjemmebane. Per Mertesacker mener at Arsenal godt kan få tre vigtige point, hvis de finder spilhumøret fra det første opgør frem.

Per Mertesacker fortalte dette til Arsenal Player:

“Jeg ved vi kom stærkt fra start, vi troede på os selv og vores evner. Vi smed bolden frem og vandt nogle luftdueller. Det var en fantastisk kamp, og vi havde styr på alt der foregik. Vi var meget aktive fra starten af kampen, vi havde bolden meget og vi pressede på når United havde den. Det endte jo med at blive en succes, og jeg vil gerne se det samme ske igen.

Vi har ikke noget imod at skulle til Old Trafford og spille, det handler kun om vores præstation på kampdagen, og selvfølgelig har vi brug for en god præstation og tre point.

Læs også: United kigger på bænkevarmer hos Barca