Der er ingen tvivl om, at Messi har en meget høj status i den spanske klub, Barcelona. Men vidste du, at han åbenbart har så meget at skulle have sagt, at han kan vælge, hvem klubben skal købe og sælge og hvem de ikke skal? 

AF KRISTIAN PARIS

Det er angiveligt tilfældet i den catalonske storklub i øjeblikket. Det spanske medie Don Ballon skriver, nemlig at den argentinske verdensstjerne forhindrer klubben for at sælge den unge spiller Ousmane Dembele, der kom til Spanien i sommers.

Det sker efter flere medier har kædet ham sammen med en byttehandel med Arsenal, der så skal sende backen fra London, Hector Bellerin, til den catalanske hovedstad.

Flere medier skriver nemlig, at klubbens præsident Josep Maria Bartomeu vil begynde at bruge Dembele igen efter han er vendt tilbage fra sin skade, for at lokke Arsenal til sælge Bellerin inden for den nærmeste fremtid.

Argentina Messi

De medier skriver dog også, at Messi ikke så gerne ser den unge angriber forlade klubben, hvorfor han er trådt i vejen og har blokeret den eventuelle handel. I stedet ser det dog ud til, at Real Madrid, Barcelonas rivaler, er interesserede i Bellerin, fordi de søger  noget modstand til højre backen Dani Carvajal.

Bellerin har dog tidligere spillet i Barcelona – faktisk er han født der. Han kom til La Masia akademiet indtil han forlod klubben til fordel for Arsenal i 2011. Siden da har han spillet over 120 kampe for klubben. Han fik sin debut i 2013 og er nu 22 år gammel.

Bellerin er dog desværre skadet i øjeblikket, men samtidig er han også derudover blevet kritiseret massivt for sine præstationer i den bedste engelske række.

Dembele derimod startede sin karriere i franske Rennes før han blev hentet af Bundesliga giganterne Borussia Dortmund i 2016. Efter blot et år i Tyskland hentede Barcelona ham for omkring ca 800 millioner kroner.