Af Anders Lang Jensen

Selvom catalanske FC Barcelona allerede har brugt store summer på nye spillere, mener den helt store stjerne Lionel Messi ikke, at ledelsen er færdig med at handle.

Photo by Alex Caparros/Getty Images

Først var det i sommer franske Ousmane Dembele, som blev hentet til fra tyske Dortmund for et kæmpe millionbeløb, der også strakte sig over 1 milliard kroner. Denne vinter er det så Liverpools Philippe Coutinho, der er hentet rekorddyrt ind til Camp Nou.

Men nu melder spansk medie dog, at magtfulde Lionel Messi har fortalt de ansvarlige for transfers hos den catalanske storklub, hvem argentineren mener, klubben skal hente indenfor den nærmeste fremtid.

Real Sociedads Alvaro Odriozola gør sig på højrebacken hos klubben i Baskerlandet og har i en ung alder imponeret stort. Den 22-årige spiller kan også spille på højrekant eller helt fremme som højrewing. Men som offensiv back på højresiden har Odriozola skabt interesse.

Ifølge mediet Don Balon ønsker Messi, at Barcelona henter Alvaro Odriozola for at styrke fremtiden der er i gang med at blive bygget op. Det er handlerne med Philippe Coutinho og Ousmane Dembele et tydeligt bevis på.

I sommer hentede man højrebacken Nelson Semedo hos portugisiske Benfica, men når de store og vigtige kampe har skulle spilles, har det været Sergi Roberto, der har tørnet ud på positionen. Men man vil gerne rykke Roberto tilbage til hans naturlige position nemlig på den centrale midtbane.

Den unge spanier Alvaro Odriozola passer umiddelbart glimrende ind i spillestilen hos giganten på Camp Nou. Højrebacken har som force at deltage i det offensive spil og har i denne sæson leveret flotte 4 assist for Real Sociedad.

Udover Barcelona lurer rivalerne fra Real Madrid også på Odriozola, melder mediet.

LÆS OGSÅ:

Anfield kalder: Liverpool henter dansk landsholdsstjerne!