FC Barcelona-stjernen Lionel Messi har et ønske, om at Barcelona sikre sig offensive tilføjelser i løbet af transfervinduet. Ifølge et spansk medie er der tre spillere, som Messi godt kunne tænke sig at se hos FC Barcelona.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Diario Gol skriver at der er tre spillere, som Lionel Messi håber FC Bacelona vil jagte. Det er tre offensive forstærkninger, da det tyder på at Messi ikke er helt tilfreds med den nuværende FC Barcelona-offensiv.

(Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

Den første spiller er AS Monaco-stjernen Thomas Lemar, som tidligere har været rygtet mod Premier League-storklubben Arsenal. Den franske kantspiller er blot 21 år gammel, og han er derfor stadig det man kan betegne som et talent.

Specielt i sidste sæson var Thomas Lemar super velspillende for AS Monaco, og derfor har der været så stor interesse i ham. Den næste spiller er endnu en Ligue 1-profil, nemlig Lyon-stjernen Nabil Fekir.

Den 24-årige franske offensivspiller var solidt spillende hos Lyon, da han spillede sammen med Alexandre Lacazette. Nu hvor Lacazette så er skiftet til Arsenal, så må Fekir for alvor vise hvad han kan på egen hånd, og det har fungeret godt.

Den algeriske Leicester-stjerne

Den tredje og sidste spiller som det meldes, at Messi ønsker at se hos Barcelona er en Premier League-profil. Det er Leicester-stjernen Riyad Mahrez, som havde en fantastisk sæson da Leicester blev engelske mestre.

Den 26-årige algeriske landsholdsspiller er generelt en af Leicesters største stjerner, men siden mesterskabssæsonen har det ikke gået så fantastisk for klubben. Derfor kunne et skifte væk fra Leicester måske være en mulighed for den tekniske kantspiller.

I sæsonen hvor Leicester de meget overraskende gik hen og blev mestre i Premier League, vandt Riyad Mahrez også en titel. Mahrez vandt titlen som Premier Leagues bedste spiller, i den sæson, og det er forståeligt ovenpå den sæson de havde.

Læs også: Zidane til Real-præsident: Hent denne stjerne som erstatning for Ronaldo