Spillere i moderne fodbold skifter konstant klubber og får konstant nye arbejdsgivere rundt omkring i Europa. Vi har fundet, kun til jer, de spillere, der har scoret mindst ét mål i Serie A, La Liga, Premier League og Bundesligaen. 

AF KRISTIAN PARIS 

Jon Dahl Tomasson

AC Milan's forward John Dahl Tomasson ce

Scoret for: Newcastle United (Premier League), Villarreal (La Liga), VfB Stuttgart (Bundesliga) og AC Milan (Serie A)

Størstedelen af danskeren Jon Dahls mål i karrieren kom med de hollandske klubber Heerenveen og Feyenoord i Eredivision, mens hans korte rejse over Europa har ført ham til denne liste.

Et komplet flop i Newcastle er nok mildt sagt, men han blev faktisk elsket af alle Milans fans, da han var i Serie A. Afslutningvis gjorde han karriere i tyske Stuttgart og til aller sidst i Villarreal.

Kevin-Prince Boateng

FBL-GER-BUNDESLIGA-SCHALKE-MOENCHENGLADBACH

Scoret for: Portsmouth (Premier League), Las Palmas (La Liga), Hertha Berlin and Schalke 04 (Bundesliga), og AC Milan (Serie A)

Uden tvivl en meget talentfuld fodboldspiller, men nogle vil nok mene, at han har spildt sit talent, selvom han faktisk har spillet for nogle af Europas største klubber. Efter han fik gjort debut for Hertha Berlin, hvor han selvfølgelig scorede, tog den ghanesisk landsholdspiller til Premier League.

Han slog ikke til i Tottenham, men tiden i Portsmouth var bestemt succesfuld. Derefter røg midtbanespilleren til AC Milan og senere også tyske Schalke 04. Afslutningsvis nåede han også, at score for Las Palmas i La Liga.

Bojan Krkic

Stoke City v Manchester United - Premier League

Scoret for: Stoke City (Premier League), Barcelona (La Liga), Mainz 05 (Bundelisga), and Roma og AC Milan (Serie A)

Den spanske angribers seneste mål for Mainz 05 har gjort ham til den seneste tilføjelse til denne liste. Er pt på lån i Bundesligaen hos ovennævnte fra Stoke City, hvem han selvfølgelig også har scoret for.

Opforstret i Barcelona, hvorefter han ikke kunne bruges. Derfor blev han solgt til Roma og senere AC Milan, hvor han også formåede at score.