I Real Madrid kan man ikke tillade sig at være andet end super tilfreds – i hvert fald før begyndelsen af denne sæson. 

AF KRISTIAN PARIS

I sidste sæson lykkedes det endelig for de hvide fra den spanske hovedstad Madrid at bryde Barcelonas dominans og vinde La Liga for første gang i fem år. Derudover blev sæsonen krydret med en Europæisk super Cup som resultat er triumfen i verdens mestre prestigefyldte klubturnering, Champions League, som de vandt for anden gang på tre år.

Nu kan Madrid fansene og resten og klubben juble endnu mere – godt nok ikke på grund af denne sæsons resultater, men mere grund af de seneste forhandlinger med nogen af klubben store stjerner.

Tidligere på ugen blev det bekræftet, at Real Madrid har forlænget samarbejdet med Isco for yderligere fem år.

I dag kan endnu en spiller så sætte sin signatur på en fem årig aftale med de spanske mestre.

Det drejer sig nemlig om den spanske landsholddsspiller Dani Carvajal, der har skrevet under på at blive på Bernabeu indtil 2022.

Den 25-årige spiller kom til klubben tilbage i 2012 fra Bayer Leverkusen, og har siden da vundet La Liga, to Champions League titler og én Copa del Rey.

Kongeklubben skriver på sin egen officielle hjemmeside følgende:

 – I morgen k. 14:00 vil Carvajal blive præsenteret for pressen eftersom han har skrevet under på en ny aftale med klubben.

Zinedine Zidane har ikke helt fået den ønskede start på ligaen. De har allerede tabt vigtige point til Barcelona i kapløbet om La Liga titlen. Klubben indtager i skrivende stund 12. pladsen med fem point i tre kampe.

Til forskel har Barcelona 12 point i fire kampe.