Det ser ikke super godt ud for Middlesbrough i denne sæson. De ligger i øjeblikket næst sidst i landets og måske også verdens bedste liga. Seks point op til stregen er den hårde realitet for klubben..Fire point til sidstepladsen…

AF KRISTIAN PARIS 

Leicester har meldt sig i kampen om Ben Gibson, Middlebroughs største stjerne. Og det er de ikke alene om, efter næsten samtlige PL-klubber har meldt deres interesse i englænderen. Det bekræfter Daily Mirror. 

 Gibson er som sagt højt på listen over ønskede spiller, når transfervinduet igen åbner til sommer. Nu har de engelske mestre så også meldt sig i kampen om den 24-åriges underskrift.

Middlesbrough, der ser ud til at rykke ud af Premier League til sommer, efter kun en sæson i spotlyset, vil blive nødt til at afslå store bud på spilleren, for at holde på ham. Lige nu er prisen på omtrent 300 millioner danske kroner for talentet – en pris, der kun kan blive større.

Middlesbrough v Burnley - Premier League

Leicester er stærkt opsatte på tilføje nyt blod til truppen, når vinduet igen åbner til juni. Med stamspillere som Wes Morgan og Robert Huth, der tager hul på 30’erne er der måske allerede til sommer, brug for nyt blod i forsvaret. ‘Rævene’ som klubben også kaldes, ser dog ud til at få kamp til stregen om midterforsvaren, og der skal virkelig noget ekstraordinært til for at lokke ham til King Power Stadium.

Ligaens nummer 1, Chelsea, og Tottenham Hotspur, og Liverpool og Everton er alle blevet sat i forbindelse med en transfer med den 24-årige spiller.

Gibson har spillet hele karrieren med kontrakt i Middlesbrough, med få sæsoner i andre klubber, dog kun på lån. Siden hans debut på førsteholdet i 2011 i april, har han optrådt yderligere 146 gange for klubben. En sand klubmand, og han er kun 24 år.