Ac Milan købte en masse spillere i sommers, og brugte derved en masse penge. Helt hjulpet på de sportsmæssige resultater har det ikke…

AF KRISTIAN PARIS

Den tidligere legendariske og storvindende italienske klub AC Milan ligger lige nu nummer syv i den bedste italienske række. Og det er skuffende taget sommerens indkøb i betragtning.

Det faktum slår klubbens direktør Marco Fassone fast overfor den italienske presse.
Han indrømmer, at hans klub har købt for mange spillere denne sommer.

Klubben formåede at hente imponerende 13 spillere denne sommer, deriblandt storstjerner som Leonardo Bonucci, Franck Kessie, Andre Silva, Hakan Calhanoglu, Ricardo Rodriguez, Nicola Kalinic, Lucas Biglia og Andrea Conti. Alle disse stjerner har på trods af deres store navne ikke formået at påvirke klubbens resultater i sådan en grad, at det tilfredsstiller de store penge brugt i sommers.

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

– Vi har formentlig købt for mange spillere. Vi havde behov for en stor ændring i klubben, men vi ville også beholde 6-7 spillere fra sidste sæson.

– Vi troede, at vi ville have problemer i begyndelsen af sæsonen. Sandheden er dog, at vi startede sæsonen godt, og har sluttet dette år knap så godt.

– Spillre som Biglia, Kalinic, Bonucci skal nok komme tilbage i den form vi købte dem form vi ville have dem i, da vi købte dem.

  • Bonucci skal nok blive den spiller som vi beundrede og hold øje med længe i Juventus. Han er en klasse spiller og hans fysiske tilstand er tip top lige nu. Han er en leder og vi tror og regner med, at han vil blive super værdifuld for os i mange år fremover.
    Det regner vi naturligvis også med med de andre nyindkøb vi lavede i sommmers.

– Gattuso skal nok også vise sine evner som manager.Hans engagement og personlighed er der i hvert fald ikke nogen,der kan tage fra ham.