Monaco tog hele fodbold Europa med storm i sidste sæson, da de vandt mesterskabet og nåede overraskende langt i verdens bedste klubturnering, Champions League. Da transfervinduet åbnede kunne klubben dog ikke holde på deres stjerner, og mange af klubbens profiler forlod klubben til andre store klubber. 

AF KRISTIAN PARIS

Men det var ikke dem alle, der forlod klubben i sommers. For et halvt år siden var der ikke mange der havde troet at klubbens centrale midtbanespiller, Fabinho, ville holde længe som Monaco-spiller, men han afslog blandt andet tilbud fra Manchester United, og valgte at fortsætte i den rige franske klub.

Men tiden for netop ham kan nu være forbi. Han udtaler nemlig selv, at han meget vel kan være på vej væk fra de regerende Ligue 1 mestre, allerede i dette transfervindue.

Hans kontrakt står til først at løbe ud i 2021, men han har udtalt, at han mangler nye udfordringer, efter at have vundet den franske række i sidste sæson.

(Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

Fabinho blev som sagt kædet sammen med storklubben Manchester United i sommers, og de røde djævle kan meget vel været interesseret i at hente ham til sommer.

Nu, hvor Fabinho selv åbner op for et skifte væk, k an det meget vel være, at Mourinho får sin spiller at se på Old Trafford.

 – Hvis der er noget, der er godt for mig, så er det udfordringer. Om det er det at vinde ligaen eller spille sig på et hold, så er det  lige noget for mig – og det kan jeg mærke jeg trænger til, har han udtalt i et længere interview med den franske avis LANCE.

I samme interview, slår han også fast, at hans drøm er at vinde mere og blive bedre. Tillige det forventer han, at PSG kommer til at dominere fransk fodbold i mange år fremover, og derfor er der ingen mening med at blive i Monaco – der vinder han ikke noget.