I disse dage trækker den spanske angriber, Alvaro Morata, der til daglig spiller for engelske Chelsea FC kæmpe overskrifter. Det sker blandt andet på grund af, at han i disse dage er ude med en noget kontroversiel udmelding. Hverken han eller hans kæreste ønsker i realiteten at bo i London.

 (Photo by Dan Mullan/Getty Images)

I disse dage er der flere spillere, der fortryder deres transfers. Neymar Jr. har åbenbart været med til at starte en form for bølge-reaktion. I hvert fald fortæller den spanske angriber, Alvaro Morata, at han fortryder, at han tog tilbage til Real Madrid.

Grunden til fortrydelsen er, at han mener, at klubben ikke behandlede ham godt nok i løbet af hans første periode i klubben.

Denne sommer skiftede Alvaro Morata Real Madrid ud med Chelsea, hvor spanieren på græssværen trives i stor stil. Han fortryder dog sin anden periode i Real Madrid.

Efter to år i Torino hos Juventus, vendte han tilbage til kongeklubben, men det skulle han ikke have gjort. Det fortæller han ifølge bold.dk til Gazzetta dello Sport.

-Vi havde kontraktforhold, der skulle respekteres. Jeg var meget skuffet, fordi jeg blev slået tilbage til start.

-Før jeg flyttede til Italien blev jeg behandlet som et barn, og jeg skulle aldrig have taget tilbage til Real Madrid.

-Vil jeg gerne tilbage til Italien? Ja, det vil jeg rigtig gerne. Min kone vil bo i Spanien, og jeg vil bo i Italien, så London er et kompromis, fortæller den spanske angriber i interviewet, hvor han i øvrigt blev bedt om at præcisere styrkeforholdet mellem de tre ligaer (den engelske, den spanske og den italienske, red.)

-I Spanien foretrækker man det tekniske, i Italien dominerer taktikken, og i England er det vigtigste aspekt, fysikken.

Den 25-årige Morata nåede 95 kampe for Real Madrid med 31 mål til følge i løbet af sine fem år for klubben.

Chok: Neymar vil allerede væk fra PSG – denne storklub lokker