Morata har bestemt ikke indfriet de forventninger som alle havde til ham, da han kom til den engelske hovedstad. Derfor kan angriberen allerede være på vej væk nu – eller i sommerens kommende transfervindue. Det skriver adskillige britiske medier. 

Det drejer sig om Sevillas sportdirektør. Han er angiveligt meget interesseret i Alvaro Morata. Forhandlingerne skulle dog eftersigende være i følge ham ” meget komplicerede”.

Han har siden ankomsten fra Real Madrid i 2017 haft svært ved at slå rigtig til i Chelsea. Specielt her i den nye sæson, efter der er kommet ny manager til, Maurizio Sarri.

Det har ført til adskillige spekulationer om, hvorvidt angriberen havde en fremtid på Stamford Bridge. The blues bliver nemlig ofte sat i forbindelse med AC Milans lejesvend Gonzalo Higuain.

(Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

I et interview med den spanske avis Marca har Sevillas sportsdirektør Joaquin Caparros udtalt følgende: “Vi er meget interesserede og holder øje med situationen. Men den er meget kompliceret. Spilleren vil måske til Sevilla, men Chelsea er meget svære at forhandle med. ”

Med rygterne om, at Morata måske forlader det engelske land, var Morata ikke involveret i Chelsea Carabao-Cup kamp mod Tottenham. En kamp som de tabte i tirsdags.

Manager Sarri har dog efterfølgende slået fast, at Morata ikke var udeladt pga den måske kommende transfer. Derimod var det fordi han er skadet i lysken.

“Morata har haft problemer i træningen sidste morgen. Derfor har vi foretrukket at hvile ham i stedet til kampen. ” slog Sarri fast.

Morata har indtil videre kun spillet 16 Premier League i denne sæson. I de 16 kampe er det blevet til sølle fem mål. En del under de forventninger, der var til ham, da han blev købt fra Real Madrid for to år siden for over en halv milliard kroner.