Af Anders Lang Jensen

Spanske Alvaro Morata er et varmt emne på Old Trafford, og Jose Mourinho vil hellere end gerne tilføje Real Madrid-angriberen til sit United-mandskab.

Photo by Aitor Alcalde/Getty Images

Forhandlinger de to store klubber imellem har de seneste dage angiveligt forestået, da flere medier melder, at Morata og hans agent overvejer muligheden at skifte de sydlige spanske himmelstrøg ud med en tilværelse i det engelske og i Manchester United.

Angiveligt har Morata og United forhandlet de personlige vilkår på plads, og dermed er det kongeklubben Real Madrid, der er sidste brik i puslespillet, der skal sende den unge spanske angriber til England og Premier League.

Photo by Dave Thompson/Getty Images

Jose Mourinho bød i sidste uge £60m på den spanske spydspids, men buddet blev blankt afvist fra Madrid-klubben. Nu planlægger man på ledelsesgangene over Old Trafford et nyt og forbedret bud på Morata.

Nu åbner agenten, for Morata, så kortene en smule: ”Manchester United ville være en spændende mulighed. Nu er deres bud bare op til Real, og så må vi se”, siger Juanma Lopez til CalcioMercato.com.

Photo by Marco Luzzani/Getty Images

Morata er tidligere blevet sat i forbindelse med italienske AC Milan, og det kan agenten også bekræfte, at der har været interesse fra Milano: ”Ja der var kontakt indtil for nogle dage siden. Ganske simpelt var deres (Milan) bud ikke tilfredsstillende for Real”.

Det er blot blevet til 14 startende kampe i La Liga for Morata, og agenten sagde i sidste også, at der skal findes en løsning for Morata, så han et sted kan spille en større rolle på et hold.