Guardiolas Manchester City er klar, til at smide alt hvad de har af økonomi for sæsonen, efter selveste Lionel Messi. Den engelske storklub har lavet en samlet økonomisk pakke, for at handlen skal gå hjem.

Af Anders Lang Jensen

SAN JUAN, ARGENTINA - NOVEMBER 15: Lionel Messi of Argentina looks on prior a match between Argentina and Colombia as part of FIFA 2018 World Cup Qualifiers at Bicentenario de San Juan Stadium on November 15, 2016 in San Juan, Argentina. (Photo by Amilcar Orfali/LatinContent/Getty Images)

Photo by Amilcar Orfali/LatinContent/Getty Images

Planen cheferne i den blå del af Manchester har lavet denne økonomiske pakke. Det vil sige, at klubben vil sprænge transferrekorden, og dermed smide £100m efter Messi. Derudover vil Messi, kunne se frem til en ugeløn på næsten mere vanvittige £500.000.

På Etihad tror man på, at båndet mellem Guardiola og Messi er så stærkt, at klubben er i førersædet om, at skrive under med den argentinske magiker. Selvom det altid har set umuligt ud, at lokke Messi væk fra hans dejlige Barcelona, kan det snart være argentineren, som pakker kufferten, og siger farvel.

Messi har en frikøbsklausul på £215m, men en kontrakt der udløber i 2018. dermed kan den engelske storklub være heldige, at Barcelona vil sælge under dette beløb. For at tjene lidt penge, i stedet for at argentineren smutter kvit og frit i sommeren 2018.