Ifølge rygterne vil Manchester United snuppe Edinson Cavani for næsen af Arsenal, hvis Mourinho bliver træner.

Ifølge rygterne forsøger Manchester United at hente Cavani til Old Trafford, selvom Arsenal længe har været favoritter til at få Paris Saint-Germain spillerens underskrift.

Tiden i Paris Saint-Germain

Den 29-årige angriber, har det svært hos Paris-klubben både med spilletid men også med træneren Laurent Blanc.  Derfor forventer mange at Cavani gerne vil væk fra PSG, og det tyder på at det bliver til sommer.

Edinson Cavani har scoret 14 mål i 32 kampe i denne sæson. (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Edinson Cavani har scoret 14 mål i 32 kampe i denne sæson. (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Det italienske medie ITA Sport Press, mener at Cavani vil blive ofret i en stor handel, de ved dog ikke hvilke klubber det omhandler endnu. Den nuværende United træner, Louis Van Gaal fik sit syvende nederlag igår mod Sunderland.

Edinson Cavani vil formentlig koste Manchester United omkring 335.000.000 kroner. PSG købte i 2013 Cavani for omkring 530.000.000 kroner hos Napoli.

I forhandling med Manchester United?

Edinson Cavani har scoret 14 mål i 32 kampe, og i sidste måned spottede nogle journalister Cavanis agent snakke med Manchester United.

Manchester United lavede ikke noget bud på Cavani i januar, men det er nok fordi at det primært er Mourinhos ide, at hente Cavani.

Læs også: Wilkins: “Mata er et fantastisk køb”