Den 24-årige franske midterforsvar Raphaël Varane rygtes ifølge spansk medie væk, fra den spanske storklub. Der er stor interesse fra José Mourinho og Manchester United endnu engang.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Don Balon skriver nu at José Mourinho endnu engang jagter en Real Madrid-spiller. Det er den franske Real Madrid-forsvarsspiller Raphaël Varane som igen rygtes væk fra Real Madrid, og mod den engelske storklub.

(Photo by VI Images via Getty Images)

Raphaël Varane skiftede til Real Madrid, fra den franske klub Lens tilbage i 2011. Siden da har der været nogle op og nedture for den franske forsvarsspiller. Det var specielt da José Mourinho var træner i den spanske klub, at Varane fik meget spilletid.

Nu er Raphaël Varane ifølge de fleste medier og eksperter, blandt de bedste forsvarsspillere i verden. Det er tidligere blevet afsløret at Mourinho formentlig kunne have planer, om at forstærke Manchester United-defensiven.

Den 24-årige Real Madrid-spiller har fået nogle kampe for Real Madrid i denne sæson. Dog har Varane ikke vist det samem høje niveau, som vi som regel plejer at se fra franskmanden. Men det er formentlig også fordi at hele Real Madrid-holdet er lidt svingende for tiden.

De spillere som José Mourinho bruger for tiden er Eric Bailly, Phil Jones og Chris Smalling. Mourinho bruger samtidig også argentinske Marcos Rojo når han altså ikke er på sidelinjen, grundet en skade.

Har Mourinho brug for forstærkninger til Manchester United-forsvaret?

Der er tidligere skrevet om at Mourinho egentlig kun har fuld tiltro, til Eric Bailly i Manchester United-forsvaret. Mourinho har som nævnt tidligere, vist stor tiltro til Varane da de begge var hos Real Madrid.

Derfor kunne den franske forsvarsspiller formentlig være en meget solid tilføjelse, til Manchester United-truppen og defensiven specielt. Dog må det også understreges, at det nok ikke bliver billigt for Mourinho, at hente Raphaël Varane til den engelske storklub.

Læs også: Trist: Antwerp-spiller er afgået ved døden