Napoli-stjernen Dries Mertens rygtes væk fra den italienske storklub, og mod Premier League-storklubben Manchester United. Det forventes at Manchester United vil udløse Dries Mertens frikøbsklausul.

Af Lasse D. Drescher

Det forventes ifølge mediet Soccerisma, at Manchester United sikre sig en offensiv stjernespiller, i løbet af januars transfervindue. Det meldes at Manchester United har en Napoli-stjerne i kikkerten.

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Det er den belgiske stjerne Dries Mertens, som specielt i sidste sæson var velspillende. Den 30-årige belgiske Napoli-stjerne har i løbet af 18 kampe, lavet 12 mål og fem assist. Det kan godt være at belgieren er 30 år, men han viser super form og målfarlighed gang på gang.

Mediet mener at Manchester United formentlig vil udløse Dries Mertens frikøbsklausul. Den erfarne Napoli-stjerne har en frikøbsklausul, som taget hans evner i betragtning, er alt for lav. Den lyder blot på omkring 210.000.000 kroner.

Premier League-storklubben har tidligere haft belgieren i kikkerten, men det blev ikke til en færdig handel. Det forventes at José Mourinho vil gøre hvad han kan, for at bringe Mertens til Old Trafford i løbet af januars transfervindue.

Dog er det ikke sikkert, at Dries Mertens ønsker at forlade Serie A-storklubben Napoli. Mertens og Napoli-holdet ligger nemlig på førstepladsen i Serie A, på nuværende tidspunkt. De har for alvor kæmpet med i toppen af italiensk fodbold, i de seneste par sæsoner.

Kan José Mourinho lokke Napoli-stjernen Dries Mertens til Old Trafford?

Derfor skal der måske en super høj løn, eller andre frynsegoder med i kontrakten for at Dries Mertens vil forlade Napoli. Dog må det understreges at Dries Mertens kunne forstærke offensiven hos Premier League-storklubben Manchester United.

Erfaringen og den målnæse som belgieren har, kan blive en kæmpe fordel for Manchester United. Nu hvor de vil gøre hvad de kan, for at kæmpe med om Premier League-titlen i sidste ende.

Læs også: Europæisk gigant jagter Benfica-talent