Jose Mourinho og Manchester United har været meget aktive på transfermarkedet de sidste to sæsoner, hvor de blandt andet har hentet Paul Pogba og Romelu Lukaku. 

United sluttede i sidste sæson uden for top fire i Premier League, men kvalificerede sig til Champions League ved at vinde Europa League, men dette var altså ikke tilfredsstillende nok for de røde djævle og nu vil de altså op på det næste niveau og kæmpe med om titlen i denne sæson.

United har allerede hentet Victor Lindelof og Romelu Lukaku, men Mourinho er ikke tilfreds endnu, han vil gerne have en midtbanespiller og en kantspiller.

Her er fem bud på, hvilken kant Mourinho ønsker sig….

Gareth Bale

Mourinho har for nylig afvist chancen for, at Bale skifter fra Real Madrid, men efter alle rygterne om, at Mbappe nu er på vej til Real Madrid, så kunne det efterlade Bale på bænken, og det vil waliseren naturligvis ikke være tilfreds med og derfor kunne han godt forlade Real alligevel og her står United klar med et bud.

Sandsynlighed: 6/10

Thomas Lemar

Arsenal ser ud til at være favoritter til at købe Lemar, hvis Monaco altså vil sælge. Men Arsenal ser ikke ud til at ville matche Monacos pris for Lemar, så her kunne United komme ind i billedet. De er i hvert fald ikke blege for at smide penge afsted efter spillere.

Sandsynlighed: 5/10

Riyad Mahrez

Selvom der har været mange spekulationer om, at han skulle til Arsenal eller Roma, så har disse rygter stilnet lidt ned på det sidste og eftersom United søger en kant, så kunne Mahrez også være en mulighed.

Sandsynlighed: 4/10

Ivan Perisic

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Manchester United har igennem hele sommeren været sat i forbindelse med Perisic, men har haft svært ved at få en aftale igennem med Inter Milan. Perisic vil dog meget gerne til United og kunne meget vel gennemtvinge et skifte, men Inter Milan vil have cirka 450 millioner kroner for kroaten.

Sandsynlighed 8/10

Willian

Jose Mourinho vil rigtig gerne have sin tidligere Chelsea-spiller til United, og eftersom det ikke blev til alt for meget spilletid i sidste sæson for Willian, kunne et skifte godt komme på tale. Dog virker Willian tilfreds i Chelsea og har set skarp ud i træningskampene indtil videre.

Sandsynlighed: 3/10

På næste side er fem midtanespiller Mourinho gerne vil have…