Det har muligvis taget et stykke tid at få sendt sit budskab ud, men nu har José Mourinho endelig fået sit mandskab til at spille på den måde, han gerne vil have.

MADRID, SPAIN – APRIL 27: Saul Niguez of Atletico Madrid celebrates with team mates Antoine Griezmann and Koke as he scores their first goal during the UEFA Champions League semi final first leg match between Club Atletico de Madrid and FC Bayern Muenchen at Vincente Calderon on April 27, 2016 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Der er dog stadig meget arbejde tilbage, hvis De Røde Djævle skal nærme sig fordums storhed, og derfor er det forventeligt, at der kommer en del til- og afgange i de kommende transfervinduer.

Ifølge Daily Express har Mourinho udset sig Saul Niguez som den spiller, der står øverst på ønskelisten til sommer. Den 22-årige bliver efter sigende set som den perfekte erstatning til den aldrende Michael Carrick på midtbanen.

Siden han vendte tilbage fra et lejeophold hos Rayo Vallecano i 2013/14-sæsonen, har den talentfulde midtbanespiller etableret sig selv som en nøglespiller hos Atletico Madrid.

Ikke bare har han leveret i La Liga – med ti mål og fem oplæg – han har også leveret varen i Champions League, hvor han har banket fire mål ind i kassen og lagt op til to.

Niguez er god til at holde på banen og styre tempoet i en kamp, og det gør spanieren til en perfekt spiller for Manchester United.

Paul Pogba har virket til at spille meget bedre, når han har haft Carrick ved sin side, og United håber altså på, at Niguez kan erstatte Carrick på Old Trafford.