Den 26-årige venstreback Faouzi Ghoulam rygtes fortsat væk fra den italienske storklub. Der er interesse i Napoli-venstrebacken fra Liverpool, Chelsea og den italienske storklub Juventus.

Af Lasse D. Drescher

Napoli havde en rigtig god sæson sidste år. Derfor er der blevet sat lys på mange af Napolis stjerner. Det gælder både stjernerne i angrebet, på midtbanen og i forsvaret. Nu meldes en velspillende forsvarsspiller væk fra storklubben.

(Photo by Maurizio Lagana/Getty Images)

Det er den 26-årige algeriske venstreback Faouzi Ghoulam, som tidligere har været rygtet væk fra Serie A-storklubben. Der er interesse i Ghoulam fra de to Premier League-storklubber Chelsea og Liverpool.

Dog melder det engelske medie Talksport, at de to Premier League-klubber møder seriøs konkurrence i jagten på Ghoulam. Det er nemlig den italienske storklub Juventus, som ifølge mediet har fået øjnene op for den velspillende back.

Hvor ser vi Ghoulam i næste sæson?

Faouzi Ghoulams kontrakt med Napoli udløber næste sommer, og derfor skal Napoli blive enige om Ghoulam om fremtiden. Enten skal Faouzi Ghoulam underskrive en forlængelse med Napoli, ellers bør de forsøge at sælge Ghoulam når januars transfervindue åbner.

Læs også: Medie: Derfor afviste Coutinho Barcelona