Napoli lige nu nummer 3 i Serie A – 10 point efter førstepladsen Juventus og to point efter andenpladsen fra Roma. Og med kun fire kampe tilbage, er der bestemt dømt dødspændende kapløb om de øverste pladser i ligaen… 

AF KRISTIAN PARIS 

Dries Mertens’ fire årige aftale med Napoli kan muligvis slutte en del før forventet tid. Klubbens præsident har nemlig måske givet et lille hint om, at spilleren kunne være på vej væk fra Napoli.

Aurelio De Laurentiis fortalte adskillige journalister, blandt andet FourFourTwo, at den belgiske landsholdspiller måske er på vej væk fra det italienske på grund af personlige årsager. Blandt andet, at hans familie ikke er faldet helt til i den italienske by.

 

Mertens har derudover været i eminent form for Maurizios Sarris tropper i denne sæson, men præsidenten har alligevel indikeret, at angriberens tid på San Paolo kan været talt. Præsidenten slår fast, at Mertens fremtid er usikker.

SSC Napoli v Juventus FC - Serie A

Han blev blandt andet citeret sige: “Mertens’ familie er i en situation som i alle kender, og hans fremtid er endnu ikke helt sikker. Lige nu venter vi bare på, hvad der sker. “

 Sjovt nok, er alle de opkald han får, på grund af træner Sarri. Hvis han får en anden træner og andre holdkammerater vil hans højst sandsynligt ikke score så mange mål.” 

Han fortsatte: Jeg vil ikke have at der er nogen der skifter, og jeg vil gøre alt for at holde på dem. Men hvis de ønsker at komme væk, eller en eller anden skør person kommer forbi og ophæve hans frikøbsklausul tager vi selvfølgelig bare det med. 

Mertens har i denne sæson scoret hele 27 mål i 40 kampe for Napoli. En sæson, hvor han har måttet udfylde Higuains rolle som frontangriber. Higuain, der forlod klubben til fordel for rivalerne fra Juventus.