Napoli har længe haft et af de mest interessante hold i Europa. Et hold, der er på vej frem, og som allerede nu er seriøse udfordrere til titlen i Italien. En titel som Juventus nådesløst har raget til sig de sidste fem år i streg. 

AF KRISTIAN PARIS

Den manglende pokal og titel høst er for nogle spillere frustrerende. Andre vil bare gerne spille fodbold.
Sidstnævnte kategori hører SSC Napolis stjerne Lorenzo Insigne ikke til. Han er angiveligt ‘vred’ over hans klub manglende evne til at vinde trofæer de seneste år.

Det skriver fodboldmediet Four Four Two.

Holdet med tilnavnet Gli Azzurri sluttede sidste sæson som nummer tre i Serie A. Det skete efter en sæson i 15/16, hvor de sluttede som nummer to. Lige efter henholdsvis Roma og Juventus sidste år, og kun Juventus for to år siden.

Det har ledt til stor frustration blandt Napolis store stjerne, Lorenzo Insigne, hvis frustration blot bliver større for hver sæson uden medaljer, der går.

 

 (Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

“Vi har det sjovt til træning, men vi bliver nødt til at vinde. Vi bliver trætte af at lyttetil folk, der mener, at vi spiller godt, men ikke gør noget for at vinde. Det gør mig vred. I denne sæson må vi ikke smide nogen mulighed væk fro at vinde et trofæ.” 

Napoli og Insigne har startet sæsonen over alt forventning, ved både at vinde begge deres Serie A kampe, samtidig med en knusende 4-0 sejr over OGC Nice i Champions League kvalifikationen til næste sæson.

Klubben har i den grad udtrykt sit ønske om at vinde. Napolitanerne har i alt modtaget bud for omkring 1,2 milliarder for deres to stjernespillere, Lorenzo Insigne og Kalidou Koulibaly. Det skriver the Sun.

Napolis næste chance for at komme et skidt nærmere titlen er på  søndag, d. 10. september, hvor de rejser til Bologna for at møde dem i Serie A.