Det spanske medie Don Balon skriver, at der er to grunde til at Neymar gerne vil til Real Madrid. Dog er der tvivl om hvor stor chancen er, for at skfitet bliver en realitet, i den nærmeste fremtid.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Don Balon skriver nu, at PSG-stjernen Neymar har kontakt til Real Madrid. Den 25-årige brasilianer har tydeligvis interesse i at komme til Real Madrid, hvornår skiftet så bliver en realitet vides endnu ikke.

(Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

Neymar skiftede i løbet af sidste sommers transfervindue væk fra den spanske gigant FC Barcelona. Neymar ville nemlig gerne skifte til den franske storklub PSG, og det skifte er blevet en realitet.

Den brasilianske stjerne blev solgt for en sum på omkring 1.650.000.000 kroner, hvilket var sommerens største transfer. Og nu tjener Neymar rigtig mange penge, samtidig med at han nok er den største stjerne hos Ligue 1-storklubben.

PSG-stjernen har haft en rigtig god første stund hos PSG, hvor han har lavet 26 mål og 14 assist ifølge Don Balon. Men det tyder lidt på at Neymar måske allerede er blevet træt, af at spille hos PSG.

Brasilianeren har dog gjort det tydeligt at han ikke vil tilbage til FC Barcelona. Men et skifte til konkurrenten Real Madrid kunne være en mulighed for den velspillende brasilianer. Grunden til at Neymar er rimelig klar, ifølge det spanske medie Don Balon.

De to årsager til at Neymar vil til Real Madrid

Der er ifølge mediet to årsager til at Neymar vil tilbage, til en større liga end den franske. Han vil gerne spille i en større klub, med flere store klubber og profiler. Samtidig med at det afsløres, at Neymar gerne vil tjene mere end Lionel Messi.

Ønsket Neymar ifølge mediet har, om at tjene mere end hans tidligere holdkammerat Lionel Messi, kan godt blive en realitet hos Real Madrid. Dog kræver det så lige at skiftet bliver en realitet, men det er blot rygter.

Læs også: Cristiano Ronaldo: Drop Neymar og Kane, og køb dem her!