Mauro Icardi

Mauro Icardi er ikke i nærheden at være på Cristiano Ronaldos niveau – for det kan være svært at finde en spiller på det niveau, der vil skifte. Af den grund kunne Icardi været et udmærket køb for kongeklubben. Inter-spilleren har imponeret de seneste sæsoner og regnes som en angriber, der inden for et par sæsoner slår ordentlig til i fodboldeuropa. Hvis han købes skal han nok mere bruges som erstatning eller aflastning til Karim Benzema på Madrid-holdet.

Harry Kane

Real Madrid har haft et godt øje til den engelske angriber i et stykke tid nu. Og nu hvor Ronaldo er væk, så mangler man en spiller til at fylde tomhullet ud – og vigtigst af alt: score de mål som Roanldo scorede. Det er en ting, som Kane kan. Han har scoret seks mål i fem kampe under sommerens VM-slutrunde og for Tottenham Hotspurs i denne sæson i Premier League sluttede han som nummer to på topscorerlisten med 24 kasser – lige efter Mohamed Salah fra Liverpool. Han er kun 24 år og derfor kan han spille mange år Real Madrid. Der er dog bare et problem. Han er englænder. Og traditionen for englænderne i Real Madrid er ikke god. De får aldrig succes og vender altid skuffede hjem. Spørgsmålet er om man tør satse endnu en gang? Er Kane ikke en succes fra første fløjt, så vinder man højst sandsynligt ikke noget den sæson…

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Mohamed Salah

Selvfølgelig er Mohamed Salah med på listen. Den mest scorende spiller i sidste sæson i hele Europa. Salah har i løbet af en sæson etableret sig som en af verdens bedste spillere. Han har båret Liverpool til Champions League-finalen i sidste sæson. Problemet er bare et. Han skrev for nylig under på en langvarig aftale med The Reds. Og han har kun været i klubben i én sæson. Derfor bliver det nok svært at lokke den egyptiske fløjspiller væk med det samme. Men måske om en sæson eller to.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side