Paulo Dybala

Den argentinske angriber Paulo Dybala er endnu et bud på en erstatning for Ronaldo. Den lille hurtige angriber har kvalitet. Han spiller pt. for Juventus. Og det er den klub Ronaldo skifter til. De vil nok ikke sælge ham – Juventus vil forsøge at holde på deres bedste spillere, så de kan skabe det bedste hold omkring Ronaldo for næste sæson. Dybala kan dog være en langtidsplan for Real Madrid. Han er nemlig 24 år. Og derfor er det ikke usandsynligt, at han inden for den nærmeste fremtid skifter til La Liga og Real Madrid. 

(Photo: Getty Images)

Sergej Milinkovic-Savic

Milinkovic-Savic er et alternativt og frækt bud på Ronaldo-erstatningen. Han er fra Serbien. Og søn af den tidligere fodboldspiller Nikola Milinkovic. Han har udvist stort potentiale for Lazio i Serie A. Og ifølge flere medier så har Madrid fulgt midtbanespilleren tæt det sidste års tid. Som 23-årige har han en stor fremtid foran sig. Til at erstatte Ronaldo må vi nok sige, at han hverken har kvaliteterne eller den rigtige position. Han spiller offensiv midtbane. Eller central. Dog kunne det være fedt at se Madrid investere i ham på et eller andet tidspunkt.

Christian Pulisic

Den kun 29-årige Christian Pulisic minder på mange måder om Barcelonas Ousamene Dembele. De er unge, spiller på fløjen og har masser af potentiale. Modsat Dembele, så har Pulisic dog ikke taget skridtet videre til den største scene endnu. Men det kan han gøre, hvis Real Madrid køber ham. Den amerikanske landsholdspiller har været fan af Madrid siden barnsben og ifølge flere medier er hans største drøm at komme til at spille i klubben en dag. Dog er han ikke en af topprioriteterne for præsident Perez lige nu, men i fremtiden er det meget interessant at se ham være en toneangivende spiller for kongeklubben.