Real Madrids brasilianske landsholdsspiller, Marcelo, har afsløret, at han er overbevist om, at hans landsholdskammerat, Neymar, kommer til at spille for Real Madrid på et eller andet tidspunkt i hans fremtidige karriere. 

AF KRISTIAN PARIS

Neymar var en del af den lidt kontroversielle handel på 1,6 milliarder danske kroner i sommers, da han skiftede Barcelona ud med Paris Saint Germain. Næsten siden ankomsten i den franske hovedstad har spekulationerne gået på, at han kunne være på vej til den spanske hovedstad og Real Madrid i stedet for.

(Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

PSG har dog hurtigt manet disse rygter til jorden. Det ville bestemt være et nederlag, hvis deres nye ikon allerede skulle forlade dem efter bare én sæson. Men modsat er Marcelo overbevist om, at det kommer til at ske på et eller andet tidspunkt.

Brasilianeren mener nemlig, at han ville passe perfekt ind i Madrid – det skriver det brasilianske medie Esporte Interartivo.

Neymar har indtil videre allerede vundet to La Liga titler, tre Copa del Reys, Champions League og Verdensmesterskabet for klubhold – og han er altså kun 26 år gammel.

Han har derudover også lavet imponerende 300 mål, og han er godt på vej til at blive den spiller, der har spillet flest landsholdskampe for Brasilien samt landets topscorer. Senest har han nemlig slået rekorder sat af legender som Cafu og Pele.

Marcelona har nedenfor indrømmet, at Neymar, på trods af hans kontroversielle ydre, ville passe perfekt ind i den spanske hovedstad.

– Efter min mening er alle store spillere nødt til at have spillet for Real Madrid, og jeg tror, at Neymar måske en dag kommer til at spille for Real Madrid, har den tre dobbelte Champions League vinder udtalt.

Real har dog prøvet at hente Neymar mere end en gang. Som 14-årig inviterede de ham til Spanien for at træne med klubbens ungdomshold tilbage i 2006.