En nøglespiller i italienske Roma har afsløret, hvem han var i kontakt med sidste sommer, inden starten på den nye sæson. Og ja, det var ikke hvem so helst. 

AF KRISTIAN PARIS 

Der er tale om en af de helt store profiler på Serie A holdet Roma, der står frem og fortæller, hvilken klub han var i dialog med sidste sommer om et eventuelt skifte. Navnet er Nainggolan, og han er en af de spillere, der i den grad er på vej frem.

Nainggolan er født i Belgien i 1988, hvilket gør ham til 28 år den dag i dag. Ja, gennembruddet kommer sent, men det går virkelig godt for den defensive centrale midtbanespiller, der er en af de helt store profiler på Romas Serie A hold.

Nainggolan har overfor italiensk presse afsløret, at han sidste sommer, inden transfervinduet sluttede, at han var i dialog med den ny uddnævnte Chelsea manager Antonio Conte, der eftersigende var interesseret i en ny defensiv midtbane.

Som historien viser, faldt det valg på Leicesters ny udnævnte midtbane konge Kante. Og ja, det valg fortryder Conte nok ikke lige forløbeligt, men Nainggola var faktisk i kontakt med den italienske manager.

Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images)

Eftersom skiftet tydeligvis ikke blev en realitet, fortsatte Nainggolan i Roma. En klub han har været i siden 2014 og spillet over 100 ligakampe for. Her er det blevet til lige knap 20 mål.

Desuden har Nainggolan udtalt, at han stadig er åben overfor et skifte til Premier League, der af nogen nævnes som verdens bedste liga. Selvom Nainggolan stadig har år tilbage af karrieren, skal han ikke vente for længe med skifte til England, hvis det er det han går og drømmer om.

Belgieren er som sagt 28 år, og han fylder 29 i dette år.