Dominik Kaiser. Hvis du ikke har hørt navnet før, kommer du måske til at høre det mange gange fremover. Han er nemlig en af Alexander Zornigers ønskespillere, og nu har han meddelt sin klub, RB Leipzig, at han vil væk.

I sommerens transfervindue blev Brøndby IF også sat i forbindelse med Dominik Kaiser fra RB Leipzig. Og der var hold i snakken. Den tidligere anfører for RB Leipzig er nemlig tæt knyttet til den nuværende Brøndby IF-træner, Alexander Zorniger.

De to kender hinanden fra Zornigers tid som cheftræner i Leipzig, og han har aldrig lagt skjul på sin beundring for midtbanespilleren.

– Jeg ville afgive to spillere, hvis jeg kunne få én Dominik Kaiser. Jeg forsøger hele tiden. Hidtil er jeg altid blevet afvist. Så snart han ikke får den spilletid i Leipzig, som han havde forestillet sig, står jeg klar. Næste sæson er der belastning fra tre turneringer, så han kommer til at spille mere. Men hvis det ikke er tilfældet, begynder jeg et nyt forsøg senest til vinter, sagde Alexander Zorniger i juni til Bild.

Alexander Zorniger kan allerede nu godt begynde at foretage sig et opkald til Leipzig og Kaiser.

FCK jagter svensk stortalent: Så høj er prisen

 

20 minutters spilletid

Ifølge Tag24.de har Dominik Kaiser nemlig meddelt RB Leipzig, at han vil væk fra klubben, da han er træt af den manglende spilletid.

Kaiser har blot været på banen i tre Bundesliga-kampe i denne sæson, og i alle tilfældehar det været som indskifter sent i kampen. Således er det kun blevet til 20 minutters Bundesliga-fodbold for midtbanespilleren i denne sæson.

Historien melder ikke noget om, hvorvidt Brøndby vil gøre et aktivt forsøg på at hente Dominik Kasier i januars transfervindue, og umiddelbart er der spillere nok til den centrale midtbane i klubben. Tag24.de skriver ydermere, at den tyske 2. Bundesliga-klub, Dynamo Dresden, viser interesse for Kaiser.