af: Emil Plovgaard

I øjeblikket foregår der en masse i og omkring Liverpool FC. Vi følger op på dagens mest populære rygter. Du kan læse dem her.

Tre spillere + penge for Salah:

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Liverpool forlanger angiveligt tre Real Madrid-spillere samt penge, hvis Champions League-finalisterne skal af med deres egyptiske guldklump til modstanderen i finalen, Real Madrid. Det skriver Don Balon.

Jürgen Klopp har udset sig tre indkøb fra Bernabeu, såfremt han mister den egyptiske stjerne. I følge Don Balon, så har Liverpools modstandere i Champions League, Real Madrid, set sig lune på Mohamed Salah.

Klopp ønsker angiveligt tre spillere fra Los Blancos. Der er tale om Gareth Bale, Mateo Kovacic og Keylor Navas, skriver den spanske avis.

Salah har været en sensation for The Reds i denne sæson, hvor han har scoret 43 mål og været involveret i endnu flere.

Liverpool-emnet Alisson skriver under på kontrakt med Roma til 2023

Foto: by Catherine Ivill/Getty Images

Andetsteds har Liverpool fået et stort bump på vejen. Jagten på målmanden Alisson fra Roma kan nu nemlig vise sig at strande. Brasilianeren har været Jürgen Klopps foretrukne emne på målmandsposten.

Men det italienske medie, Tutto Mercato Web, fortæller, at den 25-årige målmand vil skrive under på en ny kontrakt med Roma, der vil udløbe i 2023.

Ekspert hos Sky Sports, Ian Wright, fortæller, at Atlético Madrids målmand, Jan Oblak, bør være øverst på ønskelisten hos Liverpool denne sommer, med tanke på det seneste nye angående Alisson.

Klopp bakker dog op om Loris Karius som klubbens førstemålmand, og den tyske målmand tilbydes efter sigende snart en kontraktforlængelse. Liverpool-manageren er dog alligevel på udkig efter en ny målmand til sommer.

Butland og Liverpool?

Foto: Michael Regan/Getty Images

Stoke Citys engelske målmand, Jack Butland, har også været udpeget som kommende spiller på Anfield.

Men Merseyside-klubben bør sætte ind på købet af Oblak, hvis de vil udfordre Manchester City i kampen om Premier League-titlen. Det mener Ian Wright.

– Jeg tror, at hvis Liverpool virkelig skal udfordre City, så er det på den position, de bliver nødt til at forstærke sig, fortalte Wright til Sky Sports.

– Jeg ville hente en top-målmand, som kan hjælpe dig til sejre på grund af redninger.

Rabat på Naby Keita: Klausul sparer Liverpool for 100 millioner kroner

Foto: Maja Hitij/Bongarts/Getty Images

Liverpool forventes at kunne spare op mod 100 millioner kroner, når Naby Keita til sommer skifter fra RB Leipzig til Merseyside.

The Reds blev enige med midtbanespilleren om en kontrakt sidste år – dér sluttede Leipzig som nummer to i Bundesligaen.

Præstations-incitamenter var inkluderet i aftalen – som minimum er 400 millioner kroner værd – baseret på Leipzigs præstationer i ligaen i denne sæson.

Det tyske hold har dog ikke været i stand til at genfinde den hjemlige succes i denne sæson, og det er ikke sikkert, at klubben er med i europæisk fodbold i næste sæson.

I følge The Times så er grundaftalen – aftalen uden bonusser – 400 millioner kroner værd. Men hvis Leipzig kvalificerer sig til Europa League, vil den blive 40 millioner kroner mere værd – og så skal The Reds hoste op med 440 millioner kroner i alt.

Og hvis Leipzig kvalificerer sig til Champions League, som mange forventede de ville gør, så ville Jürgen Klopps mandskab skulle betale 500 millioner kroner i alt.

Hvis Leipzig ikke formår at kvalificere sig til Europa, så vil Liverpool altså kunne spare 100 millioner kroner.