Liverpool-stjernen Philippe Coutinho rygtes endnu engang mod FC Barcelona. Nu meldes det at Klopp vil have Sergi Roberto til Anfield, og så skulle Coutinho så ende på Camp Nou.

Af Lasse D. Drescher

Dailystar skriver at der er nyt i transfer-sagaen med Philippe Coutinho og FC Barcelona. Det meldes nu at Jürgen Klopp har afsløret, at han er klar til at lade den 25-årige brasilianer skifte til den spanske storklub.

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

På en betingelse, og det er at Klopp så kan få den 25-årige Barcelona-spiller Sergi Roberto til Anfield. Det forventes samtidig at Liverpool nok også skal have lidt penge, ved siden af ankomsten af Sergi Roberto.

Dog skriver mediet samtidig at Sergi Roberto ikke har et ønske, om at forlade den spanske storklub. Sergi Roberto forsøger for tiden at få hans kontrakt forlænget, med La Liga-storklubben FC Barcelona.

FC Barcelona overvejer formentlig også nøje hvad de skal gøre. Hvis de går ud og forlænger kontrakten med 25-årige Sergi Roberto, forventes det ikke at han skal til Liverpool. Dog er der ingen sikkerhed om hvad der kommer til at ske.

Sergi Roberto kan også bruges på flere positioner. Roberto kan både spille højreback og på midtbanen, hvilket vil være en god ting for Jürgen Klopp og Liverpool. Philippe Coutinho derimod bliver kun brugt offensivt, hvor Liverpool er super stærke.

Ser vi en stor handel i januars transfervindue?

Det forventes også at Liverpool bør sikre sig de mange millioner de kan tjene, på et salg af Philippe Coutinho mens han er så eftertragtet. Da det formentlig ikke vil vare ved, og derfor forventes det at der måske sker noget i janaurs transfervindue.

Klopp har ifølge mediet haft FC Barcelona-spilleren Sergi Roberto i kikkerten, i en længere periode. Men om denne handel bliver til noget ved ingen endnu, da det hele afhænger lidt af hvad FC Barcelona gør med Sergi Roberto.

Læs også: Vincent Kompany-erstatning fundet: Guardiola har kigget i hjemlandet!