Af Anders Lang Jensen

Listen over målmænd, som Liverpool i løbet af denne sommer er blevet sat i forbindelse med, er allerede lang. Allisson Becker, Jan Oblak og sågar en målmand i dansk fodbold har alle været nævnt som potentielle emner, og nu kan endnu et føjes til listen.

Klopps sommerplaner: Liverpool henter FC København-stjerne!

Ifølge det italienske medie Sport Italia forsøger Liverpool nu at hente endnu en romersk keeper, nemlig Lazios Thomas Strakosha.

For ifølge det italienske medie Football Italia har Liverpool forhørt sig hos Lazio om et køb af deres albanske målmand Thomas Strakosha. Ifølge Football Italia skulle prisen for Strakosha være omkring €40 millioner. Altså cirka halvdelen af, hvad hans romerske målmandskollega Allisson Becker skulle koste at hente i Roma.

23-årige Thomas Strakosha har stået en god sæson i Lazio, der endte sæsonen som femmere i Serie A. Derudover nåede klubben også kvartfinalerne i årets Europa League, hvor de måtte se sig slået af Red Bull Salzburg.

Se billedet: Afslører Liverpool deres nye stjerne her?

Fremtidens målmand?

Den albanske landsholdsmålmand har en stor fremtid foran sig, og et skifte til Anfield og Liverpool kan skubbe karrieren et nyt niveau fremad. Måske kan den unge keeper i den bedste italienske række gøre en ende på Liverpool målmandsproblemer de sidste mange sæsoner efterhånden.

Strakosha har derudover også spillet fem kampe for det albanske landshold siden han i 2017 fik debut for sit land.

Tysk avis: Liverpool laver KÆMPESCOOP og køber Bayern-stjerne