Den walisiske landsholdsspiller, Aaron Ramsey, har skrevet under på en forhåndsaftale med de forsvarende italienske mestre fra Juventus. Han skifter til Torino-klubben den 1. juli i år.

af: Emil Plovgaard

Aaron Ramsey Arsenal AC Milan

LONDON, ENGLAND – JANUARY 09: Aaron Ramsey of Arsenal Celebrates Scoring Arsenal’s second goal during the Emirates FA Cup Third Round match bewtween Arsenal and Sunderland at Emirates Stadium on January 9, 2016 in London, England. (Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Arsenals midtbanespiller, Aaron Ramsey, har skrevet under på en kontrakt med Juventus gældende fra den kommende sæson. Det bekræfter den italienske klub. Han får fire år for italienerne.

Ramsey er i øjeblikket inde i sine sidste seks måneder med kontrakten hos The Gunners. Det har gjort ham fri til at forhandle med andre klubber, takket være Bosman-aftalen.

Lønnen er ikke afsløret endnu, men Goal.com mener at vide, at Aaron Ramsey vil tjene ca. 7 millioner euro om året (50 millioner kroner).

Aaron Ramsey har også skrevet en farvel-besked til Arsenals fans på Instagram, hvor han takker fansene for støtten i løbet af årene.

– Som I måske allerede har hørt, har jeg skrevet under på en kontrakt med Juventus, skrev Ramsey.

– Jeg vil gerne skrive en personlig besked, for at takke jer Arsenal-fans, som har været ekstremt loyale og støttende.

– I tog imod mig som teenager, og I har været der for mig i tykt og tyndt i løbet af min tid hos klubben. Det er med et stort hjerte, at jeg forlader jer efter 11 fantastiske år.

– Tak for alt. Jeg vil fortsætte med at give mig 100% (i den resterende del af sæsonen, red.) og håber på at slutte sæsonen stærkt af, før jeg begynder mit nye kapitel i Torino.