Chelsea har nu officielt sikret sig den 23-årige AS Roma-spiller Emerson Palmieri. Der rygtes også en anden spiller mod Chelsea, nemlig Olivier Giroud.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Metro skriver nu at det er officielt. Chelsea har sikret sig en ny defensiv forstærkning, og det er forsvarsspilleren Emerson Palmieri. Venstrebacken har forladt AS Roma for at skifte til Premier League-storklubben.

(Photo by Marco Rosi/Getty Images)

Billeder afslører at den 23-årige forsvarsspiller vil blive tildelt nummer 33, hos den engelske storklub. Det forventes at der nu bliver hård konkurrence på venstrebacken, om hvem der skal være førstevalg.

Antonio Conte har nemlig den altid solide Marcos Alonso, som er blandt verdens bedste venstrebacks. Nu ankommer den fem år yngre Emerson Palmieri ankommet til Stamford Bridge, og derfor må de formentlig kæmpe om startpladsen.

Chelsea har også vist stor interesse i en af Emersons holdkammerater hos AS Roma. Nemlig den store erfarne angriber Edin Dzeko, som tidligere har spillet i Premier League, hvor Dzeko spillede nogle år hos Manchester City.

Dog kommer den erfarne angriber ikke til at skifte til Chelsea, i hvertfald ikke i dette transfervindue. Eftersom at Antonio Conte har været ude og afslører, at handlen ikke bliver til noget grundet uenighed om lønnen.

Prisen som Chelsea ifølge det engelske medie betaler for Emerson, ligger på omkring 210.000.000 kroner. Der er samtidig også en anden spiller som rygtes mod Premier League-storklubben.

Sikre Chelsea sig endnu en stjerne?

Arsenal-angriberen Olivier Giroud har været rygtet væk fra Arsenal, og der er stor interesse fra Antonio Conte og Chelsea. Det meldes at der er stor sandsynlighed for, at vi kommer til at se Olivier Giroud skifte til Stamford Bridge.

Belgiske Michy Batshuayi rygtes samtidig også væk fra London-storklubben, og det er også endnu engang der hvor Olivier Giroud kommer ind i billedet.

Læs også: Inter fastslår: Vil ikke sælge trods kæmpe bud fra Premier League-storklub