Cristiano Ronaldo skifter Real Madrid ud med Juventus. Det bekræfter Real Madrid på deres hjemmeside. 

Rygterne har stået på de sidste ugers tid og nu er alt altså på plads. Cristiano Ronaldo skifter fra Real Madrid til Juventus. Det har Madrid offentliggjort på deres hjemmeside.

Ronaldo rush

Et af Ronaldos kendetegn er hans speede med bold

Den 33-årige portugiser forventes at have skrevet under på en aftale til sommeren 2022 med de italienske mestre.

Prisen menes at ligge mellem 750 og 800 millioner kroner.

Der har længe været problemer mellem Cristiano Ronaldo og Real Madrid præsident Florentino Pérez.  Den portugisiske superstjerne ikke har følt sig værdsat i Real Madrid, og dette har nu udløst transferen. Ronaldo kom til Real Madrid i 2009 fra Manchester United, han nåede at score 450 mål og 131 assists i 438 kampe for Los Blancos.

Ronaldo nåede at spille i Real Madrid i ni år, siden skiftet fra Manchester United tilbage i 2009. Det er blevet til imponerende 450 mål og 131 assists i 438 kampe for klubben.

SOCHI, RUSSIA – JUNE 15: Cristiano Ronaldo of Portugal and teammates applaud fans after the 2018 FIFA World Cup Russia group B match between Portugal and Spain at Fisht Stadium on June 15, 2018 in Sochi, Russia. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

“Jeg føler, at det er tid til at tage hul på et nyt kapitel i mit liv og jeg har bedt klubben om at lade mig skifte. Jeg håber, at alle kan og vil forstå mig”, skriver han.

“Real Madrid har erobret mit hjerte og også hjerterne i min familie. Derfor vil jeg og alle i min familie gerne sige tak. Tak til klubben, præsidenten, direktørerne, mine kollegaer, teknikerne, lægerne, fysserne og alle de fantastiske mennesker, der knokler for klubben hver dag.”