Rygterne har i månedsvis svirret omkring verdens bedste fodboldspiller, Cristiano Ronaldo. Han er ikke helt tilfreds med tilværelsen i en hvid Real Madrid trøje, hvor forholdet til blandt andet Gareth Bale og træner, Carlo Ancelotti ikke er specielt godt. tumblr_mi6jeqTB7w1qcs3bmo1_500

Vi kan nu officielt bekræfte at måneders spekulationer omkring Ronaldo er slut. Han er været kædet sammen med Manchester United og Manchester City flere gange, men nu er det officielt, at Ronaldo vender hjem til Manchester United til sommer. Den fortabte søn kommer hjem til Manchester United for at føre klubben tilbage til tidligere tiders storform.

Flere udtalelser fra den spanske avis Marca, bekræfter idag at Ronaldo vender hjem til Manchester United. Her var der blandt andet en udtalelse fra Cristiano Ronaldo selv:

Jeg har ventet på denne mulighed i lang tid. Jeg udtalte til Ballon D’Or, at kun gud ved hvad der sker i fremtiden og det er nu afsløret. Jeg har talt med Angel Di Maria, Wayne Rooney og Sir Alex Ferguson og de har overbevist mig. Jeg vil vende tilbage til England og vinde alt – Sådan udtaler Cristiano Ronaldo sig til Marca her til morgen. 

ARTIKLEN FORTSÆTTER LÆNGERE NEDE!

Også selveste Sir Alex Ferguson har udtalt sig til spanske Marca. Sir Alex Ferguson har spillet en stor rolle i planerne for at hente Ronaldo hjem og spille den røde Manchester United trøje. Læs han udtalelse til Marca herunder:

Jeg har talt meget med Cristiano omkring dette. Jeg har forsøgt at overbevise ham om, at han skal vende hjem til Manchester. Der sker store ting i Manchester i øjeblikket og Cristiano skal være en del af det. Jeg er lykkelig over, at det nu kommer til at ske – Sådan udtaler Sir Alex Ferguson sig til Marco her til morgen. 

En trist Sergio Ramos er ligeledes ude og udtale sig omkring Ronaldo’s kommende skifte tilbage til Manchester United:

Jeg er godt klar over, at han (Ronaldo red.) ikke har været glad i klubben i de seneste måneder. Der har været nogle uoverenstemmelser og han har vidst, at tiden var inde til at forlade klubben. Det er meget trist. Det er vores bedste spiller, der forlader klubben. En fantastisk ven, fodboldspiller og en sand legende. 

Manchester United har kæmpet i flere måneder for, at hente Ronaldo og selveste Sir Alex Ferguson har været sendt til Madrid for at snakke med ham. Transfersummen skulle ligger på vanvittige 700 millioner kroner og ugelønne skulle eftersigende være på hele 3 millioner kroner.

Sir Cristiano?

Cristiano Ronaldo forventes at blive præsenteret officielt i Manchester United trøjen, når transfervinduet åbner. Der går endda forlydender om, at Sir Alex Ferguson har planer om, at overdrage sin ridertitel til Cristiano Ronaldo, så vi får en Sir Cristiano Ronaldo at se i klubben.

 

Update: Denne artikel var en 1. aprilsnar.