Juventus offentliggjorde i går på sin hjemmeside, at man har købt lejesvenden Mario Lemina på en permanent aftale.

Foto: Jean Catuffe/Getty Images

Foto: Jean Catuffe/Getty Images

Lemina har siden august måned sidste år været lejet ud til Juventus fra franske Marseille, og nu har de to parter altså offentliggjort, at man har gjort aftalen permanent, så den centrale midtbanespiller har kontrakt frem til sommeren 2020.

Serie A-storklubben har været så tilfreds med Lemina, at man har købt ham for omkring 10 millioner euro, som svarer til godt og vel 71 millioner danske kroner.

Midtbanespilleren har skrevet under med Juventus i en kontrakt, der gælder frem til sommeren 2020.

Læs også: Ronaldos rekorder bliver ALDRIG tangeret

Mario Lemina har i indeværende sæson kun spillet 11 kampe for Den Gamle Dame. De få kampe skyldes primært, at fransk-gaboneseren har været hårdt plaget af skader.

Den forholdsvist bekymrende skadeshistorik har dog ikke afholdt klubben fra Torino i at hente den 22-årige talentfulde midtbanespiller.

Lemina har siden sommeren 2013 spillet i Marseille, som han skiftede til fra den franske klub, Lorient. Midtbanespillerens stærke attributter er blandt at have en stor mængde teknik samt at være kendt for altid at have en høj succesrate i sine afleveringer.

Læs også: Avis: Arsenal vil have Dortmund-stjerne

Derudover er Lemina også en alsidig fodboldspiller, idet han kan spille flere positioner. Lemina har været benyttet på en lang række positioner på fodboldbanen lige fra en eksplosiv kant til en bundsolid ankermand i forsvaret.

Det er dog ikke kun gode ting, Lemina er berømt og berygtet for. Til tider har han svært ved at kontrollere sit temperament og hans manglende koncentrationer er heller ikke just en fordel for en storklub, der er forvænt med at spille Champions League hver sæson.

Læs også: Da magien udeblev på El Madrigal