Engelske Manchester City har investeret mange penge i deres talentakademi. Nu har de sikret sig en aftale for fremtiden. Det skriver Daily Mail.

Af Anders Lang Jensen

 

fans of NAC Breda supporters B-side during the play-offs promotion/relegation Final match between NAC Breda and Roda JC Kerkrade at the Rat Verlegh stadium on May 31, 2015 in Breda, The Netherlands(Photo by VI Images via Getty Images)

Photo: Getty Images

For City har nemlig indgået en 5-årig aftale med den hollandske klub NAC Breda. Den aftale gør nemlig at City, kan sende deres unge talenter til Holland. Det sikrer en god udvikling, og så kan de unge spillere blive helt klar til førsteholdsfodbold i Premier League en dag.

Den hollandske klub har på deres hjemmeside offentliggjort nyheden, og de udtaler følgende: ”Gennem dette samarbejde får vores klub NAC Breda muligheden for at leje spillere af Manchester City. Vi er meget stolte af dette samarbejde. At én af verdens største klubber vil lave en sådan aftale med os, er meget glædeligt. Og begge klubber er store klubber med en flot historie.”

Manchester Citys talentchef, Brian Marwood siger:” Det er vigtigt for vores talenter, at de kan fortsætte deres udvikling i en stor liga som den hollandske. I NAC har vi fundet en klub, som passer til vores måder at gøre tingene på. Ved dette partnerskab vil vores spillere blive udfordret i et anderledes miljø, og bliver helt klar og motiveret efter det professionelle liv som fodboldspiller.

Manchester Citys rivaler fra Chelsea har i øvrigt også et samarbejde med en klub om talentudlejning. Det foregår med den anden hollandske klub, Vitesse Arnhem.