Liverpools midtbanespiller, Ovie Ejaria, er skiftet til den skotske klub, Rangers, på en sæson-lang lejeaftale. Det meddeler den skotske klub på sin hjemmeside. I samme øjemed har han forlænget sin kontrakt med Liverpool.

WOLVERHAMPTON, ENGLAND – MARCH 24: Ovie Ejaria of England U21 in action during the international friendly match between England U21 and Romania U21 at Molineux on March 24, 2018 in Wolverhampton, England. (Photo by Nathan Stirk/Getty Images)

Den 20-årige Ejaria, som også kan spille angriber, har været hos Liverpool siden 2014.

Han tilbragte anden halvdel af sidste sæson på udlån hos Sunderland i Championship. Her fik han 11 kampe.

LÆS OGSÅ: Medie: Mourinho har sendt sms’er til West Ham-spillers agent

LÆS OGSÅ: Messi til ledelsen: Genovervej jeres planer med Griezmann

LÆS OGSÅ: Cristiano Ronaldo: Disse seks spillere kan følge i mine fodspor

Ejaria: Håber på at kunne komme tilbage til Liverpool og gøre en forskel

– Jeg vil virkelig gerne spille førsteholdsfodbold hos Liverpool. Det er en stor klub, så det er min målsætning, fortæller Ejaria til Liverpools hjemmeside.

– Jeg vil blive ved med at arbejde hårdt, og så må vi se, hvor langt det rækker.

Ejaria var en del af den engelske trup, som vandt U20-VM i Sydafrika. Han var også udvalgt til dette års Toulon-turnering, men måtte trække sig på grund af en skade.

Den 20-årige midtbanespiller, som er på kontrakt hos Liverpool, bliver Steven Gerrards fjerde indkøb i Rangers forud for den nye sæson.

De to midtbanespillere, Jamie Murphy og Scott Arfield, har allerede fuldført skiftet til Ibrox, mens målmanden Allan McGregor for anden gang i løbet af sin karriere er tilbage i vante rammer i Glasgow.

LÆS OGSÅ: 5 unge stjerner i Premier League, som kan tage VM med storm