Manchester United er længe blevet sat i forbindelse med nogle af Atletico Madrids største spillere, og den transfer kan måske blive en realitet til sommer. Måske ender det i et dobbeltbud, der sender to af Atleticos offensivstjerner til Old Trafford. 

AF KRISTIAN PARIS 

Manchester United er blevet sat i forbindelse med to nye kommende sommertransfer af det spanske fodboldmedie Don Balon. Et medie kendt for deres offensive og vilde transfer rygter i moderne fodbold.

Et sådant rygter kommer netop fra Don Balon her i weekenden, og det sætter United i forbindelse med Atletico Madrids kantspiller Yannick Carrasco.

Det er bredt kendt blandt alverdens fodboldfans, at Mourinho og co.  er særdeles varm på Atleticos angriber, Antoine Griezmann, men den seneste nyhed er altså, at Carrasco også er en del af aftalen.

Så historien går altså på, at Jose Mourinho, der er stor fan er Carrascos hurtighed og alsidighed, altså ønsker at tilføje ham til Uniteds trup.

Siden han kom fra Monaco i 2015, er den belgiske landsholdspiller blevet belønnet med en ny og forbedret kontrakt sidste oktober. En aftale, der sikrede en endnu højere frikøbsklausul for kantspilleren. Fra omkring 300 millioner danske kroner til nu omkring 750 millioner. Omkring det samme Griezmanns klausul ligger på.

En anden artikel fra samme medie således United sammen med den anden Madrids klubs angriber, Alvaro Morata. Hvor meget hold, der er i rygterne, vides ikke.

Morata

Ydermere er Chelsea den seneste tid blevet linket med Morata, der personligt har været i kontakt med bossen på Stamford Bridge, Antonio Conte.

Ligesom Conte, har Mourinho faktisk også en fortid med Morata, han var den manager, der gav spanieren hans seniordebut for Real Madrid tilbage i 2010.

Derudover tales der også om, at United har Lukaku i tankerne til sommer, når der formentlig skal findes en ny afløser for Zlatan, der forventes at forlade Old Trafford.