En onsdag i januar er naturligvis lig med masser af rygter. Derfor bringer vi dig de fem hotteste rygter fra den engelske fodboldpresse. Enjoy.

Thomas Lemar i aktion for AS Monaco. (Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

af: Emil Plovgaard

+Everton har udviklet sig til at blive en af de førende favoritter i kapløbet om at hente Theo Walcott. Arsenals kantspiller skulle kunne købes for £20 millioner. Det skriver Daily Mail.

+Barcelona har sat Arda Turan, Aleix Vidal, Gerard Deulofeu, Paco Alcacer, Jose Arnaiz, André Gomes, Denis Suárez og Javier Mascherano på transferlisten. Det skriver Daily Mail.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

+Aston Villas træner, Steve Bruce, håber på, at han kan hente Leicester-duoen, Leonardo Ulloa og Daniel Amartey, på en lejeaftale. Det skriver Daily Telegraph.

+Chelsea vil stå imod enhver forespørgsel fra Crystal Palace angående midtbanespilleren Ruben Loftus-Cheek, der i øjeblikket er udlånt til Croydon-klubben. Palace så ham gerne som en permanent del af truppen på Selhurst Park. Det skriver The Sun.

+Monaco har sat et prisskilt på Thomas Lemar. Interesserede klubber skal i løbet af vinteren eller sommeren give i omegnen af £90 millioner for den franske midtbanespiller. Det skriver Daily Mirror.

Læs også: FCK-stjerne takker nej til Kina og de gode penge: Vil kæmpe sig tilbage på holdet

Desuden kunne man i Horsens Folkeblad i går læse, at Jonas Borring officielt skifter til AC Horsens. Kontrakten varer frem til sommeren 2020.

Det er ikke første gang, Jonas Borring skifter mellem to Superliga-klubber. I 2008 blev han sågar den dyreste handel mellem to Superliga-klubber, da han skiftede OB ud med FC Midtjylland. Midtjyderne gav dengang 22 millioner kroner for ham, men helt så mange penge har AC Horsens formentlig ikke skulle af med.

Læs også: 24 mål i 46 kampe: Han bomber i Danmark – og nu er han rejst til Kina