Det danske landshold står overfor en særdeles vigtig landskamp i aften, når de møder Albanien foran et udsolgt Parken. En kamp som højst sandsynligt kommer til at afgøre om Danmark kommer med til EM-slutrunden i 2016.

Læs også: Guiden til køb af Anførerbind

Pulje I føres af Cristiano Ronaldos Portugal, stærkt efterfulgt af de danske vikinger på andenpladsen, kun to point efter. På tredjepladsen kommer så aftenens modstander, Albanien, med lige så mange point som de danske drenge, men en kamp i hånden. Albanien har altså det bedste pointmæssige udgangspunkt inden det går løs på Kanal 5 klokken 20.45 i aften. Såfremt holdet fra Østeuropa trækker sig sejrrigt ud af kampen i aften, rykker de op på førstepladsen, da deres målscore lige nu er bedre end Portugals.

Læs også: 4 ting du skal vide om nyindkøbene Djilobodji og Martial

Vi vil i denne artikel ikke gå i dybden med Danmarks hold for i stedet fokusere på Albaniens landshold.

Udenlandsproffer men ukendte

 

Fodbold er ikke den umiddelbare sportsgren, der kommer frem i tankestrømmen, når Albanien nævnes og derfor er det heller ikke underligt, at vi ikke kender så mange af deres landsholdspillere. Stort set alle Albaniens spillere lever en tilværelse som udenlandsprofessionelle, men det skal man tage med et gran salt, fordi den albanske liga er flere niveauer under den danske Superliga. Selvom de fleste albanske navne er relativ ukendte, vil vi alligevel her på fodboldspilleren forsøge at give jer et overblik over Albaniens største profiler.

Etrit Berisha – Målmand – Lazio

Etrit.jpg

Det albanske førstevalg på målmandsposten hedder lige nu Erit Berisha. Efter et par år i skyggen af mere erfarne målmænd, har Berisha for alvor i den seneste tid taget skridtet mod landsholdstoppen og han er manden, som sammen anfører Lorik Cana i midterforsvaret, skal sørge for at holde modstanderne fra scoringer, hvilket er gået ganske glimrende indtil videre med kun to indkasserede mål i fire kampe.

 

 

 

 

Albaniens næste profiler er på de næste sider – brug blot piletasterne nedenfor