Kan dine bevægelser på fodboldbanen i kampens hede optimeres?  Når din head-to-head modstander laver en uventet bevægelse, er du så parat eller slipper han fra dig?

En af de tricks, der er til at optimere ens krops evne til at  justere bevægelser er med den Reaction Ball, der kommer nedenfor.

Har du husket din Agility træning i dag?

Du kender nok stats fra dine fodboldspil, der hedder agility og er en af de nøglefaktorer alle seriøse fodboldspillere træner. Agility træning for fodboldspillere, den træning, hvor man lærer sin krop at reagere på lynhurtige forandringer i spillet.

Video: Derfor er en Reaction Ball vigtig!

Nedenfor kan du høre Mark Verstegen, der til daglig træner fodboldspillere og andre topatleter forklare om hvorfor en Reaction Ball er vigtig og hvordan han bruger den til at optimere topatleters agility:

Klik her for at komme direkte til en forhandler af en dansk shop, der forhandler Reaction Balls.
 

Video: Øvelser med Reaction Ball

Nedenfor viser Mark Verstegen sammen med Masa Sakihana, hvilke øvelser man kan lave med en Reaction Ball. Der er dog ikke grænser for hvordan du kan bruge dem, men disse øvelser er nogle som Mark Verstegen anbefaler, og vi vil som minimum anbefale, at du har disse øvelser i din træning 1 til 2 gange om ugen:

Et godt eksempel på en Reaction Ball er den fra Adidas, som anbefales af flere eksperter:

Adidas Reaction Ball

Adidas Reaction Ball

Vi har fundet den her hos Apuls.dk, der er eksperter i sportsudstyr og træningsmaskiner. Prisen er 199 kroner og der er gratis forsendelse.

Klik her for at komme direkte til Adidas Reaction Ball hos Apuls.dk