Divock Origi fortæller hvorfor han valgte Liverpool over Manchester United.

Af: Lasse D. Drescher

Den belgiske stjerne Divock Origi fik et bud fra Manchester United, men han takkede nej da han ville blive hos Lille, ligesom Eden Hazard gjorde. Nu spiller den 20-årige angriber hos Liverpool, og det kunne som sagt være blevet anderledes.

Divock Origi fortæller at han er sikker på han valgte den rigtige klub.   (Photo by James Baylis - AMA/ via Getty Images)

Divock Origi fortæller at han er sikker på han valgte den rigtige klub. (Photo by James Baylis – AMA/ via Getty Images)

Liverpool og Manchester United mødes i Europa League turneringen, hvor de skal kæmpe om at gå videre i turneringen.

Divock Origi fortalte dette til goal:

“Det var et valg jeg tog med hjælp fra mit hjerte, på daværende tidspunkt ville jeg være et produkt fra Lilles akademi. Jeg havde lige set Chelseas Eden Hazard komme igennem, ligesom Gervinho gjorde. Så derfor tænkte jeg at det var en god chance for mig også.

Jeg kan stadig huske da jeg kom hjem fra skole, og mine forældre skulle snakke seriøst med mig. De ville diskutere noget, sagde de. Det handlede om min fodboldkarriere, og jeg fortalte dem at jeg ønskede det her og at jeg ville fortsætte og kæmpe.

Grunden til at jeg fravalgte Manchester United er ikke fordi jeg ikke kan lide klubbben, min drøm var bare at jeg en dag skulle spille i Premier League, og det har jeg opnået nu. Men på daværende tidspunkt fortalte mit hjerte mig at det bedste ville være at blive hos Lille. Jeg fik en dag til at tænke over det, og nu er jeg sikker på det var rigtigt at fravælge United.”

Læs også: Terry: Vi er sultne efter succes