Målmændene overses en gang i mellem. Det gør de ikke lige nu, hvor alt vores fokus rettes ind på holdenes bagerste mand. Vi har listet de bedste makkerpar i Premier League i  denne sæson her: 

AF KRISTIAN PARIS 

4. Claudio Bravo/Willy Caballero – Manchester City

Manchester City v Liverpool - Premier League

Det er ikke længe siden, at Claudio Bravo blev betragtet som en af de bedste keepere i Europa. Et turbulent år i Manchester City har påvist det modsatte. Bravo har faktisk til tider været sat af at anden keeperen Willy Caballero, der bestemt også har forstand på at stå på mål.

To klasse keepere, der kæmper om pladsen i en af Englands største klubber.

3. Petr Cech/David Ospina – Arsenal

FBL-ENG-PR-TOTTENHAM-ARSENAL

Petr Cech er ikke helt så god som han en gang var i Chelsea, og David Ospina er ikke helt den samme, der var i topform under VM i 2014 for Colombia. Ingen tvivl om, at begge har forstand på at stå på mål, og de udgør et solidt makkerpar i Arsenal målet.

2. David de Gea/Sergio Romero – Manchester United

Manchester United v FK Rostov - UEFA Europa League Round of 16: Second Leg

Næsten to år efter argentineren skrev kontrakt med de røde djævle på en fri transfer er det lykkedes ham at spille for klubben, og han har således spillet næsten samtlige Europa League kampe i denne sæson.

Har længe været rygtet sammen med andre hold, der vil kunne bruge ham som første keeper, og de fleste medier mener da også, at målmanden skifter Old Trafford ud til sommer.

1. Thibaut Courtois/Asmir Begovic – Chelsea

Chelsea v Brentford - The Emirates FA Cup Fourth Round

 Courtois er uden diskussion den bedste målmand i Premier League ligesom han også regnes om en af verdens bedste på sin position.

Har suverænt overtaget Chelsea målet efter han er vendt tilbage fra nogle succesfulde sæsoner i Spanien, og har nu som sin opbakning en anden klasse keeper: Asmir Begovic, der bestemt også har handskerne skruet rigtig på.