Argentinske Javier Pastore på 29 år fortæller nu, hvilken klub, han synes har været bedst at spille i.

ROME, ITALY – AUGUST 27: Javier Pastore of AS Roma looks on during the Serie A match between AS Roma and Atalanta BC at Stadio Olimpico on August 27, 2018 in Rome, Italy. (Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

I syv år repræsenterede Javier Pastore Paris Saint-Germain. Denne sommer rykkede han dog teltpløkkerne op og skiftede til AS Roma fra Serie A.

Men der er ingen tvivl hos Pastore. PSG er den bedste klub, han nogensinde har været i. Det siger han til det franske medie, RMC Sport.

Real Madrid har fundet Ronaldos erstatning!

– Jeg spillede fast de første fire sæsoner, jeg var i Paris. Derefter blev jeg konstant skadet. Lægestaben kunne ikke finde en løsning på mit smertehelvede, så jeg blev nødt til at spille, selvom jeg havde ondt. Det sidste år i klubben havde jeg dog ingen problemer, fastslår Roma-spilleren i interviewet.

– I sommer sluttede mit kapitel dog hos PSG. Klubben ville hente nye folk ind, samtidig med, at jeg ønskede mere spilletid, siger Pastore til det franske medie.

– Men PSG vil altid være den bedste klub, som jeg har været i, afslutter argentineren.

AS Roma er Javier Pastores nye klub. De to parter har papir på hinanden frem til sommeren 2023.