Real Madrid er kendt for bruge fantastiske summer på nye spillere. Det bekræftes, eftersom Independent slår fast, at Real Madrid er ude efter en ny stjerne fra La Liga. 

AF KRISTIAN PARIS 

Manchester Uniteds jagt på Antoine Griezmann er ved at være ovre, men fredag aften er der kommet nye rygter op. Uniteds mål i rigtig lang tid kan nu være på vej til en af verdens bedste klubber i stedet. Og det indebærer noget med Gareth Bale.

FBL-EUR-TROPHY

Bale afslog tidligere i karrieren, tilbage i 2013, et skifte til Old Trafford, for at skrive under på en verdens rekord sum med Real Madrid. Nu ser det ud til at waliseren er i sin tredje Champions League finale på fire sæsoner, men den her må han højst sandsynligt se fra bænken i sin hjemby Cardiff i aften.
Men the Independent slår nu fast, at Real Madrid er klar til at sælge Bale, uanset hans indflydelse på aftenens kamp.

Real Madrids præsident Perez er stadig en stor fan af kantspilleren, men Bales vigtighed for holdet er blevet langt mindre efter han løb ind i den slem skade i november sidste år. Siden da har han haft problemer med formen, og hans direkte konkurrent Isco har strålet i Bales fravær. Det betyder, at når Bale endelig har været klar, har han siddet på bænken indtil han er løbet ind i en ny skade.

Artiklen i avisen slår fast, at ‘betydningsfulde medlemmer af bestyrelsen på Bernabeu’ er klar til at sælge Bale for at finansiere tilkomsten af andre, større stjerner. Her bliver der blandt andet tænkt på spillere som Chelsea Eden Hazard og Monacos Kylian Mbappe.

Og en af de få klubber, der faktisk er interesseret Bale, er selvsamme Manchester United, der nu har Mourinho i managersædet. Den manager, der hentede ham til Spanien i første omgang.