Her er en liste over alle de spillere, der kan erstatte den nu forhenværende Liverpool-spiller, Philippe Coutinho.

af: Emil Plovgaard

Philippe Coutinho fuldførte sit drømmeskifte til Barcelona i et skifte, der efter sigende skulle koste den spanske storklub op mod 1,2 milliarder kroner. Det gør den brasilianske playmaker til den næstdyreste spiller i historien. Den tidligere Inter-stjerne har underskrevet en aftale med Barcelona, der løber frem til sommeren 2023.

Han var Barcelonas foretrukne ønske til en Neymar-erstatning i sommeren, da den brasilianske landsholdsspiller byttede Barcelona ud med PSG. Sådan blev det ikke, og Barca måtte vente et halvt år på at få deres ønskespiller.

Læs også: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub

Coutinhos afgang har ført til et stort hul i Liverpools start-ellever. Kombinationerne og samspillet med Sadio Mané, Mohamed Salah og Roberto Firmino var essentiel i Liverpools jagt på Champions League-kvalifikation gennem Premier League.

Klopp og bestyrelsen har nu lige godt 20 dage til at finde en erstatning, der kan fylde Coutinhos sko.

Her er en liste over spillere, som kan erstatte Coutinho i Liverpool:

RIYAD MAHREZ

(Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

Den tidligere ’Årets spiller’ har været et emne for de fleste af klubberne i top seks, siden han med Leicester sensationelt sikrede sig guld i 2016.

Den algeriske landsholdsspiller har været opsat på et skifte væk fra Foxes sidste sommer. Han indgav endda en transferanmodning, i håbet om at få lov til at skifte væk i sommer. Han endte dog med at blive i Leicester, da de fleste klubber ikke ville bruge penge på hans værdiansættelse (50 millioner pund, red.).

Kommet tilbage i form

Mahrez havde det svært under den tidligere træner i klubben, Craig Shakespeare, men har været i storslået form under den nuværende træner, franskmanden Claude Puel. Indtil videre har han scoret syv mål og assisteret sine holdkammerater otte gange.

Selvom Puel hævder, at spilleren er tilfreds hos Leicester, forventes det stadig, at han vil forlade klubben inden for overskuelig fremtid.

THOMAS LEMAR

(Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

Den 22-årige franskmanden har været kædet kraftigt sammen med et skifte til Premier League i løbet af sommeren 2017, men valgte at blive hos de forsvarende, franske mestre.

Den franske landsholdsspiller har for nylig været kædet sammen med Liverpool. Lemar var en af nøgleprofilerne hos Monacos mesterhold i sidste sæson. Hans 14 mål og 17 oplæg hjalp dem til at vinde Ligue 1 og avancere til semifinalerne i Champions League.

Hans niveau er faldende – kan få betydning for prisen

Han har dog stadig til gode at præstere på samme, høje niveau, i denne sæson, som han gjorde i sidste sæson. Det har dog ikke vanæret hans omdømme.

Liverpool vil skulle af med mange af de penge, de fik fra salget af Coutinho, såfremt de skal hente den franske landsholdsspiller.

CHRISTIAN PULISIC

Pulisic ses her i nummer 22 for Borussia Dortmund. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images)

Den amerikanske landsholdsspiller er en af de mest spændende talenter på fodboldhimlen i øjeblikket. Pulisic har alt, Liverpool efterspørger. Han er stadig i sine yngre dage (han er 19), han kan score (mål) og så er han i stand til at udfordre modstandernes bageste geledder.

Selvom han kun er 19 år, er han en fast starter i Dortmunds startopstilling. Han betalte sin managers tillid ved at score tre gange og assistere en enkelt gang.

En hårdtarbejdende spiller

I Pulisic får Liverpool en hårdtarbejdende spiller, som er fuldt ud opsat på at forbedre hans spil sæson efter sæson.

Han har førhen udtalt, at han er glad for at være hos Dortmund. De svingende præstationer i klubben kan dog føre til hans endeligt. Liverpool venter bare på, at vingerne flyver fra reden.

NABIL FEKIR

Nabil Fekir tilbyder et lidt anderledes spil end nogle af de andre spillere på listen.

Han kan spille i Champions League i denne sæson for Liverpool (det kan Riyad Mahrez i øvrigt også), og kan være billigere end nogle af de andre spillere på listen.

Fekir har scoret i alt 16 gange i denne sæson og lagt op til fire mål i alle turneringer i denne sæson.

Klopps falske nier

Da Klopp foretrækker at bruge en falsk nier, kan Fekir meget vel blive mere end et emne for Liverpool i de kommende år.

Lyon vil dog gøre alt for at holde på deres verdensstjerne, og i øvrigt møder Liverpool hård modstand fra begge Manchester-klubberne, Arsenal, Tottenham, Roma og Real Madrid.

MESUT ÖZIL

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Er der nogen anden bedre måde at erstatte Coutinho på, end at hente en af de bedste offensive midtbanespillere i Premier League?

Den tyske landsholdsspiller har været i forrygende form i denne sæson. Han har scoret fire gange og assisteret lige så mange.

Özils kontrakt udløber denne sommer. Arsenal er angiveligt villige til at lade ham gå for 35 millioner pund.

Et godt match

De to parter er et godt match. Liverpool besidder alt det, Özil ønsker. De har et spændende projekt i gang, en af de bedste trænere i verden, og holdet er på vej mod gode tider.

Til gengæld får Liverpool en verdensklasse spiller, som har en masse erfaring fra Premier League og nogle af verdens største ligaer, La Liga og Bundesligaen. Selv om det er højst usandsynligt, bør Liverpool dog alligevel prøve.