Alex Oxlade-Chamberlain er netop skiftet til Liverpool FC fra Arsenal FC i denne sommers transfervindue. Den engelske landsholdsspillers efternavn er dog svært at stave til, hvis man skal vurdere ud fra Liverpools YouTube-bruger.

Tilsyneladende så svært, at de folk, der står bag Liverpools konto på YouTube havde problemer med at skrive den engelske midtbanespillers efternavn, ikke bare én, men to gange.

ANDRE LÆSER OGSÅ: Netop skiftet til Premier League – nu vil han videre til Dortmund

Alex Oxlade-Chamberlain er ny mand på Anfield. Han nåede at spille 132 kampe for Arsenal i sit seks års lange ophold i London-klubben.

Foruden kampene for Arsenal står han også noteret for 28 landskampe på Englands A-landshold.

Se de morsomme billeder herunder, hvor det mislykkedes for Liverpools SoMe-afdeling at stave englænderens efternavn korrekt.

ANDRE LÆSER OGSÅ: Medie: Denne klub henter Iniesta – GRATIS!

Alex Oxlade-Chamberlain er et produkt af den sydengelske klub, Southamptons ungdomsakademi, der er berømt og berygtet for det utal af spillere, det har videregivet til andre store Premier League-klubber.

Foruden Chamberlain stammer også både Theo Walcott og Gareth Bale fra klubbens imponerende ungdomskademi.

Walcott tørner i øjeblikket ud for Premier League klubben Arsenal, mens Gareth Bale render rundt i den spanske hovedstad for Real Madrid.