Manchester United har store planer om at sikre sig Real Madrid-profil, i den nærmeste fremtid.

Af Lasse D. Drescher

Premier League-storklubben Manchester United, har fortsat stor interesse i solid La Liga-forsvarsspiller. Det er den franske Real Madrid-profil Raphael Varane, som endnu engang rygtes mod Manchester United.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

José Mourinho har kendskab til den solide franskmand, og derfor kan han forsøge at lokke Varane til Manchester. Dog skal der formentlig flere ting til, da Varane skal være sikker på spilletid, og formentlig fuld spilletid.

Men det forventes også at Raphael Varane vil gå direkte ind på Manchester United-holdet, hvis han skriver under, med den engelske storklub. Da Mourinho og Manchester United i en længere periode, har været på udkig efter en solid makker, til Eric Bailly.

Mourinho har allerede forsøgt at sætte Eric Bailly sammen med Chris Smalling. Phil Jones, Marcos Rojo og Victor Lindelöf. Dog er der ingen som for alvor giver en sikker bagkæde, sammen med Bailly, som blev hentet til United fra Villarreal.

Eric Bailly har flere gange vist, at han er en af de bedste forsvarsspillere i Premier League. Derfor står det rimelig klart, at han altså er førstevalget. Derfor forventes han at starte inde når han er klar, for De Røde Djævle.

Formår Man United at sikre sig Real Madrid-profilen?

Det spanske medie Don Balon, skriver dog intet om hvad det forventes, at den 25-årige franskmand vil koste. Det står helt klart, at Mourinho gerne vil se Varane i klubben, og portugiseren skulle efter sigende presse Madrid-storklubben, til at sælge.

Men en ting som man formentlig godt kan fastslå, det er at det ikke bliver billigt. Da det ikke tyder på, at Real Madrid har lyst, til at lade den 25-årige franske landsholdsspiller forlade klubben, for småpenge.

Læs også: Inter Milan vil bytte sig til Tottenham-stjerne