Tottenhams manager Mauricio Pochettino har afsløret, at Dele Alli ikke vil spille mod APOEL i Champions League på onsdag, når de to klubber mødes i gruppespillet. 

AF KRISTIAN PARIS

Pochettino insisterer på, at det ikke har noget at gøre med hans formmæssige dyk i øjeblikket, men snarere fordi….læs videre under billedet.

For Spurs spiller deres sidste Champions League kamp i gruppespillet på onsdag, når de tager i mod gruppens absolutte svageste; APOEL Niscosia. Men Tottenham har allerede sikret sig førstepladsen i rækken…

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Siden deres dramatiske comeback mod Dortmund på deres hjemmebane i sidste måned har Pochettino og co. ikke formået at vinde en eneste kamp. De tabte mod Leicester og spillede 1-1 mod WBA og Watford. Resultaterne, der nok har sat en stoppe for drømmen om Premier League mesterskabet.

Tottenham fører gruppen og derfor regner Pochettino med at kaste posen og bruge hele truppen på onsdag; både for at spare nøglespillere, men også for at se nye spillere i aktion.

Og her er Alli angiveligt en af dem, der skal  have en pause. Englænderen har ikke helt formået at være i lige så god form som han var i sidste sæson – eftersigende meget frusterende for spilleren, der måtte lade sig udskifte i weekenden.

– Jeg er tilfreds med Alli og hans engagement, udtalte Pochettino til den britiske avis the Sun.

– Han var OK, da han blev udskiftet. Spillere, der har karakter viser eksplicit deres frustration og det var naturligvis en kamp han ville vinde.

Tottenham fans vil naturligvis håbe på, at en sejr i verdens bedste klubturnering atter kan sende London holdet på sejrskurs i den bedste engelske række. Den næste modstander som Spurs skal prøve kræfter med er Stoke, der gæster klubbens nye hjemmebane Wembley i næste weekend.