Jose Mourinho er endnu en gang kommet i mediernes søgelys. Manchester Uniteds største stjerne Paul Pogba, mener nemlig ikke at trænerens taktik skal være så simpel, som den er i øjeblikket. Den står af “angrib, angrib og angrib” og det er ikke den rigtige mener den franske midtbanespiller.

Den portugisiske træner Jose Mourinho er kendt for at være blandt verdens taktisk bedste trænere. Men det ikke noget, som hans spiller Paul Pogba på den centrale United-midtbane kan mærke. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Den tidligere Juventus-spiller Paul Pogba fremlægger Mourinhos taktik i, at holdet bare skal angribe hele tiden. Faktisk er oplægget i omklædningsrummet fra Mourinhos side noget a la det her: “Bare angrib hele tiden”. Og risikoen ved denne taktik er for stor, hvis man spørger Pogba.

Mourinho usikker: Jeg har ingen ide om, hvorvidt Pogba ønsker at blive

Selvom, der blev sagt “angrib, angrib, angrib”, så endte lørdagens Premier League-kamp med et skuffende 1-1-resultat mod nyoprykkerne fra Wolves på Old Trafford. Med den kamp er The Red Devils som klubben også kaldes allerede otte point efter Premier Leagues førerhold Liverpool. Og det er kun seks kampe inde i sæsonen.

Pogba udtaler sig

Om taktikken, den lidt sløve start og den foreløbige syvendeplads i Premier League siger Pogba følgende: “Vi skal spille bedre end mod Wolves. De skal bare være bedre. Vi er hjemme og vi skulle bare angribe og angribe. Folk bliver bange når de ser os angriber. Det er vores hjemmebane. Det skal være et fort. Men det var vores egen fejl.”

“Mourinho har tidligere været defensiv. Men det er han ikke på hjemmebane. Og det kan skabe en risiko for at modstanderen score. Men det er vores egen fejl. Os på banen. Simpelthen bare ikke godt nok.”